Polybloggar

För den som är intresserad av poly tipsar jag om några polybloggar som jag läser.

Kärlighet skriver Max och My om kärlek, relationer och sex. Max och My har ett öppet förhållande och det är också ett återkommande tema på bloggen. De funderar kring ämnen som ärlighet, kommunikation, svartsjuka och hur man ger varandra utrymme i en kärleksrelation.

Även Nomono är ett samarbete mellan två personer. Här är det M och Regna som skriver om alternativ till monogami utifrån sina skilda perspektiv. M har dock tagit paus från polylivet och Regna har så fullt upp med sina två partners att hon knappt hinner skriva. Helt död är bloggen dock inte. Läs gärna Regnas senaste inlägg, där hon funderar över om en ny partner kan bli ett hot mot en primär relation.

Hela sex olika personer skriver på Polybloggen, som inte heller den uppdateras så ofta. Här vill jag ändå rekommendera Harimans inlägg om hur det är att ha barn som poly, ett ämne som ofta kommer upp, inte minst bland poly-skeptiker. Hariman berättar ärligt hur de gör och hur det fungerar för dem.

Sist men inte minst vill jag tipsa om Polygamera, där två tjejer skriver om att njuta av samboliv och singelliv samtidigt. Inläggen är skrivna på självhjälpsform och det finns en uppenbar vilja att stötta par som är intresserade av att öppna upp sina förhållanden. Läs till exempel deras tips om hur man poly-raggar på krogen.

Har du tips på andra polybloggar? Berätta gärna!

Comments

  1. Varför är inte vår blogg med? Vi är poly, och även om det inte är en renodlad blogg så kommer ofta våra tankar om att leva polyamoröst och ansvarsfullt upp när vi skriver om kärlek eller varandra.

    Skriver rätt mycket om sex och annan njutning också, så bloggen är ganska NSFW men jag tycker vi borde vara med här! :)

    Tack för ordet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *